رویداد تینواستارز در دل الکامپ ۲۷؛ دانشآموزان میآیند تا خودشان را باور کنند
رئیس کمیسیون منابع انسانی سازمان نصر تهران تجربه حضور متوالی دانش آموزان در این رویداد را مهم می داند و در ادامه سخنان خود اینگونه می گوید: «به وضوح می بینیم که بچه هایی که در دوره های متوالی همراه ما بوده اند. کامپی ها رشد کرده و بالغ هستند و می توانند خیلی بهتر ارتباط برقرار کنند و در این فضا به رقابت بپردازند. خیلی از بچه هایی که پارسال در تینو استارز شرکت کردند امسال هم حضور دارند. در واقع از 22 گروهی که امسال به نمایشگاه می آیند، چهار یا پنج تیم با تینواستارهای سال گذشته مشترک هستند.» والدین و مسئولان مدرسه نیز تأیید کردند که حضور بچه ها در فضایی بزرگتر از سن خودشان، آنها را چندین گام به جلو برده است.
آنها کار گروهی و اتحاد را یاد می گیرند و سعی می کنند یک گروه شوند و کارهای بزرگتر انجام دهند
استقبال نوجوانان از این نمایشگاه چگونه است؟ چگونه آنها در فضای طاقچه قرار می گیرند؟ سلوکی در پاسخ می گوید:
یکی دیگر از مواردی که در تینو استارز برای دانش آموزان اتفاق می افتد، یادگیری کار گروهی و اتحاد است. آنها می دانند که سن آنها کوچکترین است، این معنای اتحاد آنهاست. انگار با فضایی که در آن هستند رقابت جدیدی برایشان ایجاد می شود و می خواهند بگویند با این که جوان هستند ما می توانیم و حرفی برای گفتن داریم. برای اثبات این موضوع، آنها کمک زیادی به یکدیگر می کنند و اتحاد آنها چشمگیر است. شاید بچه ها بعد از Tinostars هنوز با هم در ارتباط باشند. به عنوان مثال امسال دو تیم جدید در تینوستار داریم که ترکیبی از چهار تیم قدیمی است. آنها کار گروهی و اتحاد را به صورت عملیاتی یاد می گیرند و سعی می کنند یک گروه شوند و کارهای بزرگتری انجام دهند.
به گفته مدیر گروه دانش آموزی تینو استارز، اکثر شرکت کنندگان در این دپارتمان دانش آموزان مدارس دولتی هستند: «رویکرد رویدادهای دانش آموزی از ابتدا مبتنی بر دسترسی دانش آموزان مناطق محروم و مدارس دولتی بود. دانش آموزان شناسایی شدند و در نهایت خود را به تینو استارز رساندند. در سال های بعد سعی کردیم با مراکز دولتی و خصوصی که با دانش آموزان سروکار دارند این روند را توسعه دهیم. علاوه بر این، ما همیشه یک دعوت عمومی داریم و دانشجویان را از سراسر کشور دعوت می کنیم.»
به گفته وی، در دورههای گذشته دانشآموزان از استانهای دور و نزدیک در تینو استارز شرکت میکردند و «جاده الکامپ به روی کودکان همه مناطق باز است».
امسال از قزوین، گلستان، شهرهای استان تهران، یزد و … دانش آموز داریم. رویدادهای دانشجویی در سال 2018 شامل مناطق کم رونق مانند سیستان و بلوچستان، هرمزگان، ایلام و مناطق حاشیه ای خراسان بود. سال گذشته دانشجویان از هرمزگان، سیستان بلوچستان و کرمان آمده بودند. اما امسال دخالت الکامپ در امتحانات نهایی دانش آموزان باعث شد سه تیم از سیستان بلوچستان نتوانند در نمایشگاه حضور پیدا کنند.
مدیر امور دانشجویی تینو استارز این فضا را پنجرهای به آینده میداند و در پایان میگوید: «ما با نسلی روبهرو هستیم که میخواهند دیده شوند و اگر فضایی برای آنها ایجاد کنیم که منطقی باشد و دوست داشته باشند، آنها را دوست دارند. برای دیده شدن هر کاری ممکن است انجام خواهم داد. کار دیگری نمی کنند. در نمایشگاه الکامپ باید بچه ها را باور کنیم و آنها باید در فضایی باشند که خودشان را باور کنند».